Maşini da, cap ba.

July 23, 2011 § 3 Comments

Mergeam la Cabana Gura Diham, pe Valea Cerbului (Buşteni). E drum de ţară, se ajunge foarte uşor cu maşina şi se poate sta la iarbă verde, la grătar sau cu cortul.

Repet, drumul e de ţară, adică nu e ok să îţi alergi maşina pe acolo că ridici tot praful în capul oamenilor. Un taranete cu număr dhttps://i0.wp.com/i1134.photobucket.com/albums/m611/razvanlp/carperception.pnge Bacău, posesor de Bemveu negru cu geamuri fumuri (care are scris “SHAKALU” pe spatele maşinii) nu a înţeles de ce toţi merg cu viteză mică şi a început să o calce, a depăşit 2 Loganuri şi un Kia şi ne-a umplut de colb.

Şoferul de Kia, cu număr de Bucureşti, nervos că a fost depăşit în viteză de un “jeg” de Bemveu a început să o accelereze şi el că prostu’ şi evident, noi, fraierii care preferă mersul pe jos, ne-am ales cu încă o tură de praf în plămâni.

Mereu mi-a plăcut să îi văd pe “şoferii” aştia de 24-25 de ani care se rup în figuri cu maşinile primite cadou de la părinţi izbiţi de copaci.

(îmi pare rău că nu am avut cu ce fotografia momentul. şi că nu am apucat să le văd numerele celor 2 zmei ca să le postez :-s )

Advertisements

Tagged: , , ,

§ 3 Responses to Maşini da, cap ba.

  • DianaEmma says:

    Unii cum se urcă în mașină, cum cred că au grade în plus față de pietoni… și ce răi sunt unii pe ploaie… a-i zice că faptul că tu ești afară și eu la căldurică și acoperiș i-ar face să respecte un pic mai mult semaforul la treceri…

  • Chim says:

    Asa-i cu astia, mai aveam eu unu in scoala ce o avut mai mult de 6 accidente, sigur, si nu s-a potolit, iar ai lui tot il finanteaza. Oricum mentalitatea unora lasa de dorit..

  • Cris-Mary says:

    Si e plina Romania de ei , ce zici ca-s unii care intentionat pun frane cand vad oameni pe un drum plin de praf..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Maşini da, cap ba. at Condomized!.

meta