Etnobotanicele

July 16, 2011 § 5 Comments

Nu ştiu cine e tipul, dar îmi pare bine documentat.

Involver: Ma, sa ma fac inteles, etnobotanicele, fie ca se fumeaza sau se prizeaza, sunt, la ora actuala, la nivelul de dependenta provocat de metamfetamina, care e cel mai badass drog de pe planeta. Ca si toxicitate sunt in spatele heroinei. Cu iarba nici macar nu se compara. Prostia din spatele etnobotanicelor nu a fost legalizarea, ci comercializarea catre minori, de dragul banilor. Nu am vazut cazuri de oameni trecuti de o varsta care sa faca cine stie ce tampenie dupa ce a consumat etnobotanice. Victimele, multe la numar, au fost copii sub 18 ani, de cele mai multe ori cu instabilitate emotionala si depresivi SAU tot copii teribilisti care s-au dat in petic in fata prietenilor cu: “mi-am facut ditamai linia!” sau ” am facut un joint dintr-un plic intreg!”. Eu le-as interzice pentru ca nu sunt droguri, sunt doar substante foarte toxice cu efect “funny” scurt(in cazul celor care se fumeaza) sau cu efect de “baterie”(in cazul celor care se prizeaza) care, la fel, tine foarte putin. Urmarile consumului sunt dezastruoase, asta va asigur. Sunt fumator de iarba de aproape 11 ani. Am fumat de toate, de la canepa indiana pana la iarba castigatoare de Cannabis World Cup. Nu mi-a fost niciodata rau, nu am avut niciodata “filme” proaste, nu m-am manifestat nicioidata altfel decat cu un mare ranjet pe buze, pofta de ciocolata si de ras(ah, si de amor!). In schimb, am fumat si legale(de pe la prieteni) si m-am simtit execrabil. Am fumat Ninja(sau ceva de genu`), jumatate de plic, si am avut atac de panica(eu, care nu mai avusesem niciodata asa ceva), filme incredibil de proaste, am tremurat incontrolabil si mi-a venit sa vomit. Desi am un metabolism si o toleranta extrem de ridicate, m-a “spart” ala atat de tare ca nu mi-a venit sa cred. Eh, in incheiere, ascultati la mine, daca vreti sa va simtiti bine, fumati iarba si nimic altceva. Medicii din toata lumea o recomanda, este inca unul din cele mai bune tratamente pentru afectiuni psihice si chiar fizice. Nu exista niciun caz de deces sau imbolnavire din cauza consumului de iarba inregistrat in istoria omenirii. Daca vreti sa legalizati ceva…legalizati, frate, iarba! Multumesc :)

Altele ontopic aici.

Advertisements

Tagged: ,

§ 5 Responses to Etnobotanicele

 • Adi says:

  Ii dau mare dreptate. Are dreptate ce zice el acolo, cel putin dupa ce scrie pare sa-i dai dreptate, dar pe cine sa mai crezi in ziua de azi cu lucrurile astea ?

 • Hmmm…:-? SIncer cam pare sa aiba dreptate. :]]

 • anileve says:

  mei eu te sustin 100% ;)) asta ziceam si eu/noi mereu… cam cu aceleasi cuvinte :))))
  hai ca au inceput sa se mai inchida spiceurile…dar cine stie pe unde mai vand astia ;))
  eu am o prietena care a lucrat la un spice si aveam obiceiul sa-i tin de urat, am stat intr-o vineri toata noaptea, si 80% din persoanele care veneau nu aveau mai mult de 17 ani, chiar ii intrebam, dar niciodata nu le-a vandut daca nu erau majori.
  si am vazut multe…chestii urate, pe acolo…..
  si am simtit-o si eu o data…nu-i lucru curat :))))
  asa ca hai mai bine cu iarba …mult mai bine ;)))

 • DianaEmma says:

  Tocmai asta e problema… chestiile alea nu mai au în ele nimic etnic sau botanic… sunt doar chimicale.

 • TED says:

  @anileve: :)) multumesc de sustinere.

  Eu nu sufar deloc cand ii aud pe parintii copiiilor in cauza cum dau vina pe autoritati. Serios!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Etnobotanicele at Condomized!.

meta