Mahmur 364 de zile pe an

July 15, 2011 § 3 Comments

Am avut ocazia să cunosc un mare iubitor de alcool. Ţuica şi berea pentru el sunt ca şi cafeaua de dimineaţă pentru mine. Se trezeşte la 7, ia o gură de cafea, 2 paharele de ţuică şi un pahar de bere ca să-şi înceapă ziua bine.

Antipatic nu e, dar vorbeşte repede şi mult. Şi după cantităţi considerabile de ţuică, limba i se împleticeşte-n gură şi cuvintele ies deformate. Dar nu e genul care face prosti, doar dă muzica tare.

Eu nu ştiu cum e să te trezeşti mahmur de 364 de ori pe an sau cum poate el să nu aibe dureri ziua următoare. Eu după ce mă îmbat, a două zi am dureri de cap, ameţeli şi greaţă, n-aş mai putea bea iar nici să fiu plătit.

Ori are exerciţiu ori şi-a făcut praf organismul. Pentru mine 1 litru de ţuică şi un pet de bere pe zi sunt un fel de mission impossible, chiar dacă lui i se pare probabil că impossible is nothing.

Cum se simte un om care în fiecare seară când se pune în pat beneficiază de jocuri de lumini şi rotiri violente ale tavanului, care în realitate stă pe loc şi nu face nimic?

Advertisements

Tagged: , ,

§ 3 Responses to Mahmur 364 de zile pe an

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Mahmur 364 de zile pe an at Condomized!.

meta