Cu facebook. Iar.

July 3, 2011 § 6 Comments

1. Nu am înţeles niciodată cum e treaba asta cu familiile mari pe facebook. Poate reuşeşte cineva să-mi explice şi mie de ce Vasilica, singură la părinţi, are pe facebook 13 fraţi şi 12 surori! O vrea să o pună într-o lumină proastă pe mă-sa, sau să-l facă pe tasu fustangiu? Care o fi schema?

2. Cei ce nu aveţi prietenă şi nici nu vă descurcaţi prea bine în a găsi una, staţi liniştiţi că vă arăt eu o şmecherie făcută de alţii mai destepţi ca voi. Nu mai trebuie sa vă chinuiţi să ascundeţi coşurile, să purtaţi cămăşi să faceţi impresie sau să cumpăraţi flori. Nu! Acum că există facebook trebuie doar să staţi în spatele calculatorului şi să spuneţi fetelor că “le faceţi o tură!”.

Advertisements

Tagged: , ,

§ 6 Responses to Cu facebook. Iar.

 • Cafeaua says:

  :|
  bwhahahahhahahahahahhahahahaahhahahha=))))

 • DianaEmma says:

  La 1… mulți își pun cei mai buni prieteni la frați… pentru că se au ca frații. De fapt, unii au frați cu care relaționează mai prost decât cu prieteni, unii prieteni îți sunt mai frați ca frații și te ajută la greu… dar nici 13 să ai… abia găsești un așa om deosebit odată în viață. Nu cred că s-a răsturnat căruța iubirii inter-umane la unul singur în curte.

 • Kiraa says:

  dupa ce am citit ‘1’, eram gen si eu am familie pe fb. so what? ~.~ ma rog, n-am de aia huuuuuuuuge. 3 surori, plus ca-s fiica. si nici nu-s singura la parinti. ti-am spus ca eu nu vreau sa ajung ca Vasilica, nu? :)) nu, dar acum parerile sunt impartite. unii ii pun de chestie, iar altii pun persoane la care tin. :d daca ai prea multi, pentru ca nu-ti sunt biologici, n-ai timp sa fii asa de frate cu toti. si nici ei cu tine.

 • Kiraa says:

  @DianaEmma: LIKE

 • Chim says:

  urat jur :)))
  si eu am 3 surori si un frate (si verisorii sunt pe bune),dar parca… nici chiar asa
  cate despre 2, eh, noul hi5 :)

 • Pisti says:

  Un subiect pe placul meu. Cand am citit articolul, am inceput sa rad, la cat de bine l-ai redat. E un cliseu, un nonsens, fazele astea cu “sisu” si “bro”. Sa iti spun cea mai ciudata situatie pe care am intalnit-o eu. Era asa: o fata are ca “sister” pe o prietena buna de-a ei; tipa are si un frate:deci il are si pe el ca “brother”; “brother” si cu “sister” au fost impreuna si “brother” a parcat “masina” in “garajul” lui “sister”…if you know what I mean :)). Deci…cat de penal? Plus ca, vorba ta, sa ai 13 frati si 12 surori pentru ca: “- Ei este cei mai buni prieteni la mine”…ii bullshit (nu am injurat…sper ca nu te deranjeaza ca am scris bullshit). In viata iti cam numeri adevaratii prieteni pe degetele de la o singura mana.Restul sunt: acquaintances…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Cu facebook. Iar. at Condomized!.

meta