Cum poţi eticheta pe cineva după nici 5 minute

June 26, 2011 § 5 Comments

Sau cum să îţi poţi da seama că cei doi tipi din spatele tău sunt două lepre, doi ţărănoi retarzi.https://i2.wp.com/www.joyful-work-for-sensitive-people.com/images/job-jail.jpg

E foarte simplu, dacă eşti capabil să gândeşti puţin. Fără să vrei îi auzi discutând între ei. Dacă îşi dau sfaturi unul altuia despre cum să o călărească pe nevasta unui prieten care are un copil de 6 ani, înseamnă că ai tot dreptul să-i consideri nişte distruşi.

Nu faci nimic greşit dacă tragi concluzii “de rău” despre oameni. E chiar benefic pentru tine, înţelegi imediat de cine trebuie să te fereşti.

Zicala “Nu căta la câine, uită-te la stăpân” e foarte potrivită-n cazul de faţă.

Pentru oamenii ca ăştia doi îmi doresc să se legalizeze prostituţia. Mai bine să renunţe o săptămâna-ntreaga la bere ca să aibe bani de mers la fufe în  weekend decât să îmi ştiu iubita în primejdie. Poate că ea vine acasă într-o seară şi trece pe lângă ăştia doi care stau la table cu petul de Burger la gură. Cine ştie ce idee li se scoală?

Ăştia sunt genul ăla de oameni care şi-ar înfige-o şi-n gaură cheii. Nu contează ca au nevastă. Dacă partenera lor ar fi blondă, ei ar avea fantezii cu brunete. Dacă partenera lor ar avea “sufletul mare”, ei ar vrea să vadă cum e cu una cu ţâţe mici, etc.

Problemă cea mai mare este că ăştia nu au frică de nimic, nu au nimic de pierdut. Şi la carceră-i bine, păpică în fiecare zi, un cearceaf cu care să se învelească, leneveală la maxim. Ce dacă dorm în acelaşi loc în care se pişă? Ce dacă ciorba arată şi miroase ca ciorapii scăpaţi în canal?

Advertisements

Tagged: ,

§ 5 Responses to Cum poţi eticheta pe cineva după nici 5 minute

 • C.L.M. says:

  :)) Apoi iti dau dreptate, in cazul lor normal ca iti poti face o parere :)) Animalele nu se feresc sa-si arate comportamentul cand sunt in grup :))

 • Cafeaua says:

  imagine dură.
  ………………………………………………….

 • TED says:

  @cafeaua: dura, dar adevarata.

 • Chim says:

  multi sunt si din astia..

 • Ana-Maria says:

  Mi-ai adus aminte cu articolul acesta de unu’ care mergea cu trenul ca şi mine şi la un moment dat după ce se tot dăduse în spectacol şi vorbeşte cu colegii lui, se gândeşte să mă întrebe la ce facultate sunt şi apoi replica nu a întârziat să apară la răspunsul meu: “Mamă, să îmi bag, dacă eşti la psiho ţi-ai dat seama cât sunt de prost”. Şi tipa de lângă mine îi răspunde: “Păi nu trebuie neapărat să fii la psiho, se vede şi aşa”. Deci, l-a lămurit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Cum poţi eticheta pe cineva după nici 5 minute at Condomized!.

meta