ca băieţii…

June 8, 2011 § 10 Comments

Atenţie: urmează un articol vulgar dar parţial cenzurat, scris într-o manieară de băieţaş adevarat. (sper)

Când eşti băiat de băiat, fan împătimit al treningurilor adidas originale de la dragonul roşu, purtător de ochelari de soare noaptea (ştiu, probabil te jenează lumina semafoarelor, sigur verdele ăla strident e de vină), şofer de dacia logan, normal că-ţi permiţi să faci gălăgie când ieşi din bloc cu cei 3 prieteni ai tăi la fel de băieţaşi ca şi ţine şi să trezeşti toţi vecinii. Vorba aia, e doar 1 şi 5. Doar fraierii dorm (sau încearcă să doarmă) la ora asta.

Nu e vina ta că nu şti să ieşi cu maşina din parcare doar din 5 mişcări. Probabil că e vina lui Stevie Wonder, te-o fi păcălit că e instructor auto, nu cântăreţ orb.

La cât de băieţaş eşti tu, e ceva firesc să vorbeşti tare să te audă tot blocul (ştiu, am mai spus asta o dată). Ce dacă tocmai le-ai propus prietenilor tăi să mergeţi să faceţi poştă una (probabil grasă şi urâtă) cu doar 1 milion toţi patru? Nu e nimic ruşinos! Ba dimpotrivă, trebuie să ştie toţi vecinii ca tu dai bani pe sex şi că îţi place să f^ţi după alţii. Că altfel, n-ai mai fi băieţaş.

Hai că tu eşti destul de înalt şi de solid şi cică burta se poartă în 2011, dar tipul din spatele tău, pitic, cărunt şi urât vrea şi el să f^tă, nu? Sunt curios dacă e bună sau foarte bună una care acceptă 1 milion să se f^tă cu patru. Sau o îmbătaţi până nu mai ştie să numere? Că aşa fac băieţaşii! Dar cu ce o îmbătaţi, cu Burger la pet? Că sigur, la valoarea voastră de băieţaşi veritabili nu o să luaţi Chivas Regal vechi de 15 ani, să zică lumea că sunteţi fraieri, mână largă…

Să nu credeţi că i-am pândit pe băieţaşi ca să îmi fac un articol nou pe blog. Dar s-a nimerit să fiu la bucătărie fix atunci, când revizuiau ei planul de ieşeală.

Advertisements

Tagged: , ,

§ 10 Responses to ca băieţii…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading ca băieţii… at Condomized!.

meta